Laddar ...

Webshop för triathlon

Vi öppnade vår sportbutik i Hammarby Sjöstad i Stockholm 2015 och säljer utrustning och tillbehör för triathlon, swimrun, cykling, simning och löpning. Vårt mål är att hjälpa dig köpa prisvärda produkter, oavsett om du är nybörjare eller elit. Sedan 2020 satsar vi även på att bygga Sveriges trevligaste och mest välsorterade webbutik.

Cykling är en stor del av vårt utbud. Utöver tempocyklar för triathlon har vi även racer­cyklar, gravel­bikes, cyclocross och mountain­bikes. Vi har alltid möjlighet att anpassa och byta ut komponenter på cykeln för att passa just dina förutsättningar. Naturligtvis hittar ni även trainers, cykelhjälmar, SPD-skor, cykel­tillbehör och cykel­kläder i butiken. I vår fysiska butik erbjuder vi även tjänster som cykelservice året runt. Minska slitaget på din tränings­cykel eller finjustera din tävlings­cykel inför sommarens cykellopp.

Swimrun blir allt populärare och vi har varit med från starten. För både simning, triathlon och swimrun har vi gott om våt­dräkter och tillbehör som sim­glasögon, bad­mössor och sim­paddlar. Vi kittar upp dig inför ÖTILLÖ och ger råd om vilken våt­dräkt som passar olika lopp och tekniker. Tack vare nära samarbete med kvalitetsmärken som ARK, Orca, Head och Zoot har vi de bästa alternativen för olika budget och ambition.

Utöver cykling och simning har vi löp­skor för både träning och tävling, trail­run och asfalt. Ofta har vi erbjudanden på utgående modeller och alla tillbehör från puls­klockor till energi­gel finns också i sortimentet. Behöver du inspiration för att komma igång har vi bra kontakt med träningsgrupper som träffas för regelbundna träningar tillsammans.

Trispot.se — home of triathlon and swimrun

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609