Laddar ...

Veloforte Doppio - Natural Energy Nectar (Coffee & Guarana)

25,00 kr

Användartips:
* Det kan ta uthållighetsidrottare upp till 90 minuter av måttlig till intensiv träning för att helt utarma kroppens glykogenlager.
* Den viktigaste regeln är att fylla på innan du behöver det ... ät innan du är hungrig, inte när du känner att du håller på att krascha eller går in i väggen.
Ta alltid våra energigels med lite vatten, utan det tar de lite längre tid att smälta och vara långsammare för att komma ut i kroppen..

Överväg att växla mellan koffein och icke-koffein energi geler också för att säkerställa att du inte tar för mycket koffein. (Håll maximalt 5 per dag).

Våra recept är fyllda av de bästa ingredienserna med riktiga livsmedel. De är naturligt vegan, fria från gluten, mejeri eller tillsatser och konserveringsmedel ... vilket gör dem lätt och naturligt matsmältbara, fria från syntetiska tillsatser. Detta innebär att de hjälper till att undvika uppblåsthet, kramper och andra fruktade GI-problem, så att du kan prestera ditt bästa.

Ingredienser: Oraffinerad bruntrissirap, dadelkoncentrat, lönnsirap, vatten, *guarana-extrakt, frystorkat koffeinfritt kaffe, rosa Himalaya salt
*Innehåller 75 mg naturligt koffein - max 5 per dag. Passar inte för minderåriga under 16år, gravida eller ammande mödrar.

SKU
Veloforte Doppio - Natural Energy Nectar (Coffee & Guarana)

Mild och len med en naturlig koffein kick.
Varje Doppio levererar en uppfriskande blandning av 22 g naturlig energi, rena elektrolyter och 75 mg naturligt koffein – återställer energidepåerna, piggar upp och förbättrar koncentrationen.
Naturliga, kraftfulla och läckra ... våra 100% naturliga energigels - handgjorda för att bibehålla naturens hemliga vapen för snabbt frigörande av energi.

Varje gel levererar 22 g lätt absorberat naturliga kolhydrater från två källor med en optimal blandning av glukos och fruktos för att underlätta maximal energiabsorption och långvarighet.

Oraffinerad bruntrissirap levererar essentiell snabb frigörande glukos - snabb leverans av energi direkt till dina muskler.
Nektar av dadlar med fruktos - erbjuder en långsammare energi för att hålla längre.
Lönnsirap har en mjuk sötma från både glukos och fruktos och är en kraftfull källa till antioxidanter.

De naturligt förekommande elektrolyterna i dessa siraper berikas med det renaste rosa Himalaya-saltet för att hjälpa dig att upprätthålla en sund vätskebalans, minska muskelkrampen och optimera muskelfunktionen när du arbetar hårt.

Vi tror att allt är bättre om det är naturligt. Koffeinet i Doppio-gelen kommer från naturens bästa naturliga källa ... Guarana.
Varje portion innehåller 75 mg naturligt koffein, motsvarande en stor espresso. Koffein ger dig faktiskt inte mer energi, det förbättrar reaktionsförmåga, vakenheten och koncentrationen samtidigt som du minskar din uppfattning om ansträngning. Du känner dig mer vaken och dina ansträngningar känns mindre ansträngande så att du kan träna hårdare längre.

Guarana absorberas långsamt av kroppen, vilket skapar ett tillstånd av lugn vakenhet, med ett mindre jitter, mer hållbar energi ... en skarp kontrast till den snabba rusning & krasch som upplevs med kaffe eller syntetiska produkter. Go Natural Caffeine!

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609