Laddar ...

Head OW Pure FS 3.0,5 Dam

5 000,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

SKU
Head OW Pure FS 3.0,5 Dam

Dräkten för dig som prioriterar den rena känslan av frihet!Med hela sex olika neoprenkvaliteter, vad gäller både tjocklek, elasticitet och egenskaper gör Pure till en helt unik dräkt. Frontpanelen är av 3,5mm AIRCELL-neopren, vilket ger en optimal kombination av flexibilitet och flytkraft. Panelen hjälper också crawl-simmaren att få en bättre och stabilare kropprotation. På framsidan av knäna och smalbenen är neoprenet 2mm för att maximera effekten i bensparkarna, men ger ändå tillräckligt med flytkraft för en bra vattenposition. Sidopanelerna på överkroppen är endast 1 mm och över axlarna 1,5mm för att dräkten inte ska begränsa rörligheten i crawl-simtagen. Det nya tunna 0,5mm XHD-neoprenet över armarna ger en frihetskänsla utöver det vanliga i våtdräktsväg. Helt enkelt, simma med en känsla av frihet som du aldrig tidigare har upplevt!

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609