Laddar ...

Head Swimrun Aero Herr

4 499,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

SKU
Head Swimrun Aero Herr

Med en tjocklek på 2mm blir Aero modellen en favorit för den som letar efter en swimrundräkt med möjlighet att kombinera för olika distanser. Behöver du mer flytkraft så använder du en dolme eller liknande redskap och kör du en sprint och behöver en snabb och smidig dräkt så lämnar du paddlarna och dolmen hemma. Genom ett extremt flexibelt neopren blir dräkten väldigt följsam och vi rekommenderar att du väljer en storlek mindre mot vad du brukar välja. Bröstpanelen har ett Air Cell neopren som fungerar som extra flytkraft. Air Cell är ett populärt val av neopren som ofta används på mer avancerade våtdräkter och detta är för att neoprenet är så extremt lätt och ger betydligt bättre flytkraft. Från höften och ner så är dräkten helt anpassad för att va så bra som möjligt att springa med. För att ge dräkten en längre livslängd består benen av ett slitstarkt nylon aktigt neopren som används på Rough modellen. Självklart har Aero dräkten en visselpipa för din

The suit has a base of 2 mm extremely flexible neoprene. Glideskin neoprene in upper part with 4 mm Air cell-panels placed on the chest for great buoyancy. 1.5 mm around arms and shoulders for extra flexibility and movement. Lower part is designed for optimal running properties. Nylon covered neoprene for best balance between flexibility and durability. Front zipper to easily open up while running. Comes with an small and effective whistle for security. Heat taped seams for individual length adjustment of both arms and legs.
 

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609