Laddar ...

Head Tricomp Power 5.3.2. (2019) Herr

3 995,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

SKU
Head Tricomp Power 5.3.2. (2019) Herr

Tricomp Power är det självklara valet för tävlingsdagen med avancerade egenskaper med extrem rörlighet. Enligt Head ska Tricomp Power vara ditt självklara val för tävlings dagen då du ska prestera på topp men vad gör egentligen så att Tricomp Power skiljer sig från de andra modellerna och är det en kopia eller uppgradering av 2015 år upplaga som då hette Tricomp 15. Dräkten är tillverkad med ett extremt följsamt och rörligt neopren med en fin nylon sida på insidan för att lättare positionera sig korrekt på kroppen. Dräkten erbjuder en unik kompression kring midjan vilken ger en utmärkt passform och tillsammans med den 4mm air cell panel placerad på framsidan mot bröst och höft så kan vi helt klart utnämna denna modell till en av favoriterna för maximal simförmåga utan att begränsa dig som simmare. Genom att minska panelen över knäna till 3mm får du en enklare känsla vi frekvent kick utan att tumma på positioneringen av dräkten i vattnet. Med 1,5mm över axlarna och armarna vilket inte är extremt tunnt då vi ser dräkter med 0,8mm men när du väl provar dräkten så märker du hur fint och följsamt neoprenet upplevs och med rätt storlek så är det en optimal högpresterande simvåtdräkt för dig som vill simma framme i täten eller förbättra dina tider på träningsbanan.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609