Laddar ...

Head Tricomp Shell 3.2.2. Dam

2 660,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

SKU
Head Tricomp Shell 3.2.2. Dam

Tricomp shell är en tunn våtdräkt för crawl, bröst simning och triathlon men vad gör egentligen Tricomp shell till en våtdräkt som har ett så pass brett användningsområde? Dräkten har tunna paneler genom hela dräkten vilket ger dig som simmare mer rörlighet och begränsad flytförmåga vilket underlättar för dig som tänker använda dräkten för bröstsim. Är du en erfaren simmare som inte letar efter fördelarna som en bättre våtdräkt erbjuder så är Tricomp shell ett bra och billigt alternativ. Shell modellen har en 3mm tjock panel över höften och 2mm över benen samt 1,5mm över armar och axlar. De strategiskt placerade panelerna ger Shell sin allround stämpel. Ett så kallat GLIDEskin gör så att neoprenets friktion mot vattnet minimeras så att du lättare ska kunna bibehålla hastigheten. Dragkedjan är en så kallad botten dragkedja vilket betyder att du drar kedjan från botten och uppåt och det gör det enkelt för dig att både ta av och på våtdräkten.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609