Lanseringserbjudande — 20 % rabatt på simning

Laddar ...

Varmt välkommen till oss på Trispot!

Vi har ett brinnande intresse för triathlon, swimrun, simning, cykling och löpning. Sedan starten 2015 har vi haft som mål att göra något annorlunda jämfört med traditionella sportbutiker. Vi vill att du ska känna dig välkommen och trygg oavsett om du är helt ny inom sporten eller har lång erfarenhet.

Hos oss kan du dela erfarenheter och ställa frågor och vi gör allt vi kan för att bemöta dig med inspiration och glädje. Många kommer till oss för att göra en förändring i sina liv — med ett mer hälsosamt sätt att leva och träna. Vi hjälper dig igång och har även kontakt med träningsgrupper som har regelbundna träningar i swimrun, triathlon, cykling och löpning.

Nu är äntligen vår webbutik öppen och vi kommer kontinuerligt att utveckla och fylla på sortimentet med handplockade produkter. Först ut är våtdräkter och simutrustning från märken med hög kvalitet som Orca, Head, ARK Sports, TYR och Zoot.

Ta del av erbjudandet

Eftersom ni är världens bästa kunder får ni 20 % rabatt på allt inom simning under juni.

  1. Skapa ett kundkonto eller logga in om du redan har ett konto.
  2. Ange koden SIMMA20 när du gör din beställning i kassan.

Erbjudandet gäller fram till och med 30 juni 2020, vid ett köp för registrerade kunder (ej om du handlar som gäst) och omfattar alla produkter under kategorin “simning”. Erbjudandet kan inte kombineras med andra kampanjer.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609