Laddar ...

Veloforte Mixed Energy Nectar Pack 24st

576,00 kr

Välj detta paket och du får 8 av varje smak till ett mindre pris. 

 

Doppio - Natural Energy Nectar (Coffee & Guarana)

Mild och len med en naturlig koffein kick.
Varje Doppio levererar en uppfriskande blandning av 22 g naturlig energi, rena elektrolyter och 75 mg naturligt koffein – återställer energidepåerna, piggar upp och förbättrar koncentrationen.
Naturliga, kraftfulla och läckra ... våra 100% naturliga energigels - handgjorda för att bibehålla naturens hemliga vapen för snabbt frigörande av energi.

 

Tempo - Natural Energy Nectar (Lemon & Ginger)

Dadlar, Citron & Ingefära
Dadlarnas mjuka sötma, i kontrast till energin av citron & ingefära.
En energigivande blandning som lyfter smaken när du tränar - varje Tempo ger 22g naturlig energi plus de renaste elektrolyterna - allt du behöver för att driva dig ytterligare, längre och starkare.

 

Primo - Energy Nectar (Beetroot & Lemon)

Rödbetor & citron
Den jordiska smaken av rödbetor med en färsk citrustwist.
Ett välkommet avbrott från supersött bränsle, Primo är det perfekta valet för att kompensera smaktrötthet. Varje Primo levererar 22 g naturlig energi & rena elektrolyter ... en uppfriskande smakfull energigel för att hålla dina smaklökar stimulerade hela dagen.

SKU
Veloforte Mixed Energy Nectar Pack 24st

Vår grundläggande övertygelse är att alla borde ha tillgång till exceptionell kvalitet, läcker, riktig mat för att driva sin aktiva livsstil och uthållighetsträning.

    "En otrolig produkt som höjer baren och erbjuder den bästa kvaliteten och prestanda till skillnad från vad som helst inom deras sektor" - Great Taste Awards Judges

Veloforte är baserat på ett forntida italiensk recept ... En läcker blandning av frukt, nötter och kryddor och en specialitet av Siena i Toscana, kallad Panforte.

Panforte har gjorts av generationer av Giusti-familjen och våra recept är hårt bevakade hemligheter.

De tidigaste referenserna till Panforte går tillbaka till 1200-talet. Bakad av kryddsäljare (som var dagens apotekare) hölls det högt, inte bara som en utsökt mat utan också som ett botemedel, en blandning som kunde återställa hälsa och vitalitet, i kraft av närvaron av dess kryddor .

Det är dokumenterat att under korstågen togs Panforte av legionärerna för att driva dem genom de långa vandringarna i främmande länder - perfekt för det är robust form, energigivande egenskaper och lång livslängd.

Veloforte-bars liknar mycket det som i det antika receptet, nötterna har hackats mer fint och konjaken har bytts ut mot färskpressad citrusjuice, men i själva verket, vad som drev romarna är det som kommer att driva dig. 

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609