Laddar ...

Orca Openwater Core Herr

1 975,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla Orca modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

SKU
Orca Openwater Core Herr

Openwater Core är speciellt framtagen för att ge dig ett enkelt steg in till att prova på öppet vatten simning. Den synliga designen ger dig en känsla av säkerhet och dräktens enkla och prisvärda design syns på de få men välplacerade paneler som dräkten består av. Dräkten ger dig en ideal kroppstemperatur i de svenska sjöar som landet erbjuder. Neopren tjockleken på 2-2,5mm yamamoto neopren ger dig bra rörlighet i vattnet. Det här är en simvåtdräkt som vi oftast rekommenderar till personen som vill börja med öppet vatten simning och köper sin första simvåtdräkt eller till dig som ska genomföra en svensk klassiker och vill ha en mer bekväm resa genom vansbrosimmet.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609