Laddar ...

Orca Predator Dam

9 400,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla Orca modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

SKU
Orca Predator Dam

Efter 25 års innovation inom triatlonbranschen lanserar ORCA sin mest avancerade våtdräkt någonsin. Den nya Predator är perfekt för simmare som söker en våtdräkt med den ultimata balansen mellan flytkraft och flexibilitet. Dräkten är designad för den kompletta simmare, och uppnår högsta möjliga effektivitet genom flytkraft för dina ben och flexibilitet i överkroppen. Genom att höften lyfts upp placeras kroppen i ett läge som minimerar det hydronamiska motståndet så mycket som möjligt. Den mest avancerade tekniken för bättre prestation.

0.88 Free

0,88 Free teknologin utvecklades tillsammans med Yamamoto, exklusivt för Orca, där målet var att skapa det mest elastiska materialet på marknaden idag. Marknadens finaste neopren är 0,5 mm tjockt och kombinerar det bästa fodret med en titanbeläggning för bättre värmeisolering. Detta revolutionerande material finns i ärmarna på dräkten, vilket ger kompression till dina armmuskler, samtidigt som du får maximal flexibiltet vid armbågen. Ett steg framåt för teknologin.

Exo-Lift

Exo-Lift är en konstruktion som kombinerar ett neoprenlager, Aerodome-teknik och ett tredje inre skikt av specifikt behandlad neopren för att Orca Predator ska ge maximal flytkraft, ha 0% vattenabsorption, och vara ännu hållbarare. En liten boost för att hjälpa dig att upprätthålla en hydrodynamisk position, även när du är trött.

Aerodome

Denna nya teknik, som används på vådräktens nedre del, ger simmaren 30% mer flytkraft. Hemligheten sitter i materialets konstruktion: hundratals hålrum mellan de två lagren av behandlad neopren.

Till skillnad från Exo-lift består det inre lagret ett foder av hög kvalitet som ger neoprenet mer elasticitet. Orca använder detta material i specifika områden, beroende på simmareens behov, för att underlätta korrekt rotation.

Core Lateral Stabilizer (CLS)

CLS är en panel som ger sidostabilitet för att stärka din core och förhindra vridning. Denna teknik hjälper dig att upprätthålla en effektiv teknik längre, tack vare de 5 mm tjocka sidopanelerna.

Yamamoto 44

Det här materialet, som är exklusivt för Orca, är Yamamoto’s mest elastiska neopren, 1,5 mm tjockt. Det flexibla materialet innebär att en mindre dragkedja kan användas jämfört med andra våtdräkter på marknaden, vilket ger mindre begränsning och minskar möjligheten  för vatten att tränga in. Orca predator är designad med Yamamoto 44-teknologin vid axlarna för perfekt passform och maximal rörelsefrihet vid axlarna. 

Inget skav

Den nya Orca Predator har Velcro på våtdräktens yttre dragkedjsflik, vilket i kombination med nacksömmens "laser cutting" minska friktion och förhindrar skav. 

Snabbhet

De nedre benpanelerna, gjorda av Yamamoto 40-cell SCS Nano coating, minskar friktionen vid simning. HydroLite-paneler gör att våtdräkten är lattare att ta av, för att dina transitions ska kunna bli ännu snabbare.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609