Laddar ...

Precisionhydration-H2Pro 250 brustabletter

119,00 kr

H2ProHydrate 250 (7,5lit/förp.)
Rekommenderas för att upprätthålla den dagliga vätskebalansen och vid lätt träning för idrottare med låg natriumkoncentration vid svettning.

Prefekt som vätskeersättning vid semesterresa för att förhindra uttorkning då den innehåller mindre mängd av elektrolyt och fungerar bättre än bara vatten. Om du redan har gjort en svettest/bedömning kan du med rätt kombination av H2ProHydrate produkter få en optimal vätskebalans.

Alla H2Pro hydrat drycker innehåller mycket nära noll kalorier så är specifikt utformade för att tillhandahålla elektrolyt och vätskeersättning, inte en källa till kolhydrat energi.

Detta är för full flexibilitet när du tränar och tävlar eftersom det tillåter dig att finjustera behovet av ytterligare elektrolyter och vätskor när det är varmt till exempel utan att lägga oönskade kalorier till ditt intag som är fallet med kolhydratdrycker.

Ingredienser:
Glukos, vattenfri; Citronsyra; Natriumvätekarbonat; Kaliumvätekarbonat; Smaktillsats; maltodextrin; sötningsmedel; Sackaros och sorbitol; Kalciumkarbonat; Magnesiumkarbonat.

Energi innehåll/100ml (1 tablett=500ml utspätt)
Energi: Kca 2,3 Kj 9,72
Protein: 0g
Kolhydrater: 0,4g
Fett: 0g
Mineraler:
Natrium 25mg
Kalcium 0,6mg
Magnesium 1,2mg
Kalium 25mg

SKU
Precisionhydration-H2Pro 250 brustabletter

Trots att svett i huvudsak innehåller vatten, innehåller den också värdefulla mineraler som även kallas elektrolyter* Elektrolyter är nödvändiga för ledning av elektrisk energi mellan och inom celler och för att upprätthålla varje cellmembrans elektriska integritet.* Eftersom svett kommer från den extracellulära vätskan (ECV), innehåller den stora mängder natrium. Andra viktiga elektrolyter i svett är kalium, magnesium och kalcium men de förekommer i mycket lägre koncentrationer.* Förlusten och ersättningen av elektrolyter i svett hos friska idrottare är en fin balansgång mellan individuell förlust, kroppens befintliga depåer och den relativa betydelsen av varje elektrolytförlust hos den aktiva idrottaren.* Ett sätt att se på betydelsen av varje elektrolyt är att se hur många liter vätska du behöver förlora för att bli uttömd.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609