Laddar ...

Veloforte Primo - Energy Nectar (Beetroot & Lemon)

25,00 kr

Användartips:
* Det kan ta uthållighetsidrottare upp till 90 minuter av måttlig till intensiv träning för att helt utarma kroppens glykogenlager.
* Den viktigaste regeln är att fylla på innan du behöver det ... ät innan du är hungrig, inte när du känner att du håller på att krascha eller går in i väggen.
Ta alltid våra energigels med lite vatten, utan det tar de lite längre tid att smälta och vara långsammare för att komma ut i kroppen.

Ingredienser: Oraffinerad rissirap, fruktjuicekoncentrat (rödbetor, dadlar, citron), lönnsirap, vatten, rosa Himalayasalt, ingefäraextrakt

SKU
Veloforte Primo - Energy Nectar (Beetroot & Lemon)

Rödbetor & citron
Den jordiska smaken av rödbetor med en färsk citrustwist.
Ett välkommet avbrott från supersött bränsle, Primo är det perfekta valet för att kompensera smaktrötthet. Varje Primo levererar 22 g naturlig energi & rena elektrolyter ... en uppfriskande smakfull energigel för att hålla dina smaklökar stimulerade hela dagen.

Leverera naturens kraft i hög fart
Naturlig, kraftfull och läcker ... en 100% naturlig energigel - handgjorda för att bibehålla naturens hemliga vapen för snabbt frigörande av energi.

Primo levererar 22 g lätt smält naturligt kolhydrat med två källor med en optimal blandning av glukos och fruktos för att underlätta maximal energiabsorption och långvarig energiupptag för att hålla dig igång längre.

Oraffinerad brunrissirap levererar essentiell snabb frigörande glukos - snabb leverans av energi direkt till dina muskler.
Nektar från dadlar innehåller mer fruktos - långsammare frisläppande energi så att du håller kraft längre. Lönnsirap har en mjuk sötma från både glukos och fruktos och är en kraftfull källa till antioxidanter.

De naturligt förekommande elektrolyterna i dessa siraper berikas med det renaste rosa Himalaya-saltet för att hjälpa dig att upprätthålla en sund vätskebalans, minska muskelkrampen och optimera muskelfunktionen när du arbetar hårt.

Rödbetor är naturligt rik på antioxidanter, kalcium, järn, kalium, folsyra och mangan, tillsammans med nitrat - föreningar som kan förbättra blodflödet, sänka blodtrycket och förbättra uthållighet, vilket leder till märkbar förbättring av idrottsprestanda

Äkta fruktjuicekoncentrat & naturliga botaniska produkter förbättrar vår milda naturliga smak.

De naturliga smakerna av färskpressad citronsaft koncentreras genom att ta bort överskott av vatten helt enkelt genom att värma. De är rika på kalium, magnesium, kalcium, fosfor, antioxidanter, vitamin A & C som de lägger till de naturliga vitaminer och mineraler som finns i varje Primo.

Blandad för att ge balanserad energiupptag, en fröjd för smaklökarna, lätt att svälja och mild mot magen.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609