Laddar ...

Veloforte Tempo - Natural Energy Nectar (Lemon & Ginger)

25,00 kr

Användartips:
* Det kan ta uthållighetsidrottare upp till 90 minuter av måttlig till intensiv träning för att helt utarma kroppens glykogenlager.
* Den viktigaste regeln är att fylla på innan du behöver det ... ät innan du är hungrig, inte när du känner att du håller på att krascha eller går in i väggen.
Ta alltid våra energigels med lite vatten, utan det tar de lite längre tid att smälta och vara långsammare för att komma ut i kroppen.

Ingredienser: Oraffinerad rissirap, fruktjuicekoncentrat (dadlar, citron), lönnsirap, vatten, ingefäraextrakt, rosa Himalaya salt

SKU
Veloforte Tempo - Natural Energy Nectar (Lemon & Ginger)

Dadlar, Citron & Ingefära
Dadlarnas mjuka sötma, i kontrast till energin av citron & ingefära.
En energigivande blandning som lyfter smaken när du tränar - varje Tempo ger 22g naturlig energi plus de renaste elektrolyterna - allt du behöver för att driva dig ytterligare, längre och starkare.

Leverera naturens kraft i hög fart
Naturlig, kraftfull och läcker ... en 100% naturlig energigel - handgjorda för att bibehålla naturens hemliga vapen för snabbt frigörande av energi.

Tempo levererar 22 g lätt smält naturligt kolhydrat med två källor med en optimal blandning av glukos och fruktos för att underlätta maximal energiabsorption och långvarig energiupptag för att hålla dig igång längre.

Oraffinerad brunrissirap levererar essentiell snabb frigörande glukos - snabb leverans av energi direkt till dina muskler.
Nektar från dadlar innehåller mer fruktos - långsammare frisläppande energi så att du håller kraft längre. Lönnsirap har en mjuk sötma från både glukos och fruktos och är en kraftfull källa till antioxidanter.

De naturligt förekommande elektrolyterna i dessa siraper berikas med det renaste rosa Himalaya-saltet för att hjälpa dig att upprätthålla en sund vätskebalans, minska muskelkrampen och optimera muskelfunktionen när du arbetar hårt.

Äkta fruktjuicekoncentrat & naturliga botaniska produkter förbättrar vår milda naturliga smak.

Smaker av färskpressad citronsaft koncentreras genom att ta bort överskott av vatten helt enkelt genom att värma. De är rika på kalium, magnesium, kalcium, fosfor, antioxidanter, vitamin A & C som de lägger till de naturliga vitaminer och mineraler som finns i varje Tempo.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609