Laddar ...

TYR Hurricane Cat5 Dam

9 500,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 2–4 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

SKU
TYR Hurricane Cat5 Dam

Tillverkad med ett Yamamoto neoprene. Ett Yamamoto neoprene används vid tillverkningen av Cat5 och upplevs som ett andra skin. De perfekt balanserade panelerna erbjuder en kombination av kontroll under fart. Viktigt att tänka på är att det finns olika sorters yamamotoneopren och Cat5 Hurricane är tillverkad rakt igenom med ett 100% 44 celligt neopren som är marknadens mest kvalitativa neopren till skillnad från det vanliga 40 celliga neopren som används i andra toppmodeller..

Utvecklad tillsammans med elite simmare erbjuder Hurricane Cat5 extrem stabilitet, hastighet och rörlighet i vattnet. Vill du vara först upp ur vattnet eller utmana på träningspasset? Då är Hurricane Cat5 rätt våtdräkt för dig. Med hjälp av SCS nano materialet blir våtdräkten från TYR den mest följsamma simvåtdräkten på marknaden för simmare.© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609