Laddar ...

Veloforte Avanti Bar (Sweet & Salty)

35,00 kr

Ingredienser: Daddlar, pekannötter och mandlar, rörsocker, bruntrissirap, grahamsmjöl, agavesirap, tapiokamjöl, lönnsirap, kryddor, havssalt, oblatpapper, vaniljfrön. Allergener: Se ingredienser med fet stil

SKU
Veloforte Avanti Bar (Sweet & Salty)

Tillfredsställande salt
Vi presenterar Avanti ... Det är utsökt! Fullpackad av saftiga dadlar, krispiga pekannötter, mandlar och havssalt, det är den perfekta energibaren för hela dagen för att hålla dig laddad och påfylld.

100% naturligt och läckert.
Avanti är också 100% vegan, glutenfri och rik med lönn- och bruntrissirap vilket ger den en mjuk nötaktig sötma. Viktiga kolhydrater du behöver för att hålla din energi och matsmältning balanserad.

Datum är rika på naturliga kolhydrater, fiber och antioxidanter och Pekannötter är kraftverk av protein, vitaminer och mineraler. Tillsammans ger de en saftig struktur, suverän naturlig energi och stöd för dina arbetsmuskler.

Varje Avanti-bar ger 37 mg natrium ... en behandling för dina smaklökar och ett utmärkt sätt att ersätta förlorat natrium från de tuffare sessionerna. Natrium är en elektrolytmat och viktigt näringsämne - det spelar en viktig roll för att upprätthålla blodtrycket och hjälper till näringstransport in i dina celler (19) - hjälper cyklister, löpare och uthållighetsidrottare att upprätthålla vätskenivåer och stödja rehydrering.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609