Laddar ...

Veloforte Di Bosco Bar (Red Berry)

35,00 kr

Ingredienser: Blandad torkad frukt (tranbär, russin, dadlar, sura körsbär), blandade nötter (mandlar och pistaschnötter, rörsocker, grahamsmjöl, honung, bruntrissirap, tapiokamjöl, citronsaft och zest, jordgubbs- & rödbetspulver, blandade kryddor, oblatpapper, vaniljextrakt, vaniljfrön. Allergener: se ingredienser med fet stil

SKU
Veloforte Di Bosco Bar (Red Berry)

Plockade direkt från skogen
Full av röda bär, mandlar, pistaschnötter, rosmarin och mer. Superb och energirik uthållighetsnäring, så läcker som naturen kan vara.

Röda bär är en potent källa till antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper som kan ge en enormt boost av naturlig energi, moral och smak.

Mandlar och pistaschnötter är en bra källa till protein och fiber för att reparera muskelceller. Rik på magnesium, ett mineral som är känt för att stödja muskelfunktion och bekämpa trötthet - vilket gör dem passar bra för uthållighetssport.

Rosmarin är en bra källa till vitaminer A, C, B6 & järn, som har använts sedan forntiden för sina medicinska egenskaper. Det används traditionellt för att lindra muskelsmärta och öka immun- och cirkulationssystemet.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609