Laddar ...

Veloforte Forza Bar (Apricots)

35,00 kr

Ingredienser: Aprikoser (osulfurerade), mandlar, rörsocker, äggvita, honung, agavnektar, apelsinjuice & zest, kryddor, tapiokamjöl, oblatpapper, vaniljfrön. Allergener: Se ingredienser med fet stil

SKU
Veloforte Forza Bar (Apricots)

Fyll på med komplett protein
Protein för träning är väl förstått, men för varje träning som varar längre än 90 minuter är det viktigt att du fyller på för din återhämtning. Det bästa sättet att göra detta är med 100% naturlig och riktig mat, med optimal balans mellan kolhydrater och protein.

Saftiga aprikoser, krispiga mandlar, aromatisk fänkål och kraften i komplett protein gör Forza till den optimala återhämtnings baren.

Återhämtning innebär att du bör sträva efter att återhydrera, fylla på glykogenlagren och börja bygga upp musklerna igen inom de första 30 minuterna efter träning.

Dina muskler lagrar energi i form av glykogen som frigörs när du tränar. När du arbetar hårt kommer ditt inlagrade muskelglykogen försvinna. För att optimera återhämtningen är det viktigt att fylla i dessa förråd - desto snabbare desto bättre. Glykogenlagret byggs upp genom att äta glukos och fylla på med kolhydrater.

Varje Forza-bar är full av aprikoser, apelsinjuice, agave nektar, rörsocker och honung ... 100% naturligt snabba tillgängliga kolhydrater för att återställa de trötta musklerna.

Våra aprikoser är osulfurerade så de är naturligt mörkare och sötare, full av viktiga kolhydrater, antioxidanter, vitaminer och mineraler. Fänkål är en stor källa till mangan och är känd för sin antiinflammatoriska kraft, perfekt för att reglera blodsockret och minska muskelömhet efter långvarig träning.

Ett komplett protein är ett som innehåller alla nio essentiella aminosyror för att underlätta muskelåterhämtning. Med en proteinfördelningskorrigerad aminosyrascore på 1,0 (högsta möjliga nivå) är våra pastöriserade äggvitor fria från mättat fett och kolesterol, lätt att smälta och 100% naturligt

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609