Laddar ...

Veloforte Zenzero Bar (Lemon Ginger)

35,00 kr

Ingredienser: Kanderat citronskal, mandlar och pistaschnötter, rörsocker, dadlar, ingefära, gramhamsmjöl, bruntrissirap, tapiokamjöl, kryddor, citronsaft och zest, oblatpapper, vaniljfrön. Allergener: Se ingredienser i fet stil

SKU
Veloforte Zenzero Bar (Lemon Ginger)

Våren i ditt steg!
Vi presenterar Zenzero ... Helt nytt och helt naturligt, det är full av sicilianska citroner, krispiga mandlar och pistaschnötter med en värmande hint av ingefära - det är den perfekta baren för att väcka dina sinnen och få igång dig.

Fullt av exceptionella ingredienser ...
Naturlig, kraftfull och läcker, citronerna är sicilianska, mogna i Medelhavssolen, rika på naturliga kolhydrater, antioxidanter och C-vitamin. De rostade mandlarna och pistaschnötterna är fullpackade med naturliga proteiner, vitaminer och mineraler.

"Superfood"
Varje Zenzero-bar är berikad med 3,5 g ingefära ...
Ingefära har mycket kraftig antiinflammatorisk och antioxidanta egenskaper, ingefära har länge använts i medicin för att hjälpa matsmältningen, minska illamående och hjälpa till att bekämpa influensa och förkylning. Studier visar på att ett dagligt intaget av bara 2 g ingefära kan bidra till att minska träningsinducerad muskelsårhet, den dagliga utvecklingen av muskelsmärta och till och med symtom på artros.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609