Laddar ...

Zoot Wave 1 Herr

2 500,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 3–5 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

 

SKU
Zoot Wave 1 Herr

Låt dig inte luras av det billiga priset! Wave 1 levererar långt över priset och det är en av våra absoluta favoriter när det kommer till instegsvåtdräkt för simning. Zoot Wave 1 är en en dräkt som ger dig väldigt mycket kvalite trots den låga prisklassen. Wave1 är utrustad med många fördelaktiga egenskaper. GLIDEflex är en panel i dräkten som är placerad vid lungorna och som ger dig maximal rörlighet över bröstet och gör det enkelt att expandera lungorna och få tillgång till det syre som krävs för att du ska simma fortare än någonsin. Med GLIDEflex panelen minskar känslan av att vara instängd i dräkten, utan att försämra prestandan i vattnet. Finishen på neoprenet, som kallas SCS hydrodynamic finish, sänker friktionen som uppstår mellan neoprenet och vattnet. Detta gör att du lättare kan bibehålla hastigheten i vattnet. AQUAlift panelerna som är placerade kring höfterna ger bättre flytförmåga och precis rätt stöd i vattnet för att du ska kunna simma långa sträckor så effektivt och energisnålt som möjligt. Man kan helt klart säga att Wave 1 ger dig allt du behöver för att börja med simning i öppet vatten.

© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609