Laddar ...

Zoot Wikiwiki Dam

7 000,00 kr
Finns i lager
Leveranstid 3–5 vardagar. Skickas från leverantör.
Lagerstatus i butik

Vår butik i Stockholm har separat lager från webbutiken. För att kontrollera lagerstatus i butiken, ring oss på 070‑881 27 29 eller maila info@trispot.se så återkommer vi så snart vi kan.

Öppettider och info

Rörlighet och flytkraft är två viktiga egenskaper som skiljer sig mellan olika modeller. Här nedan har du tre jämförelser mellan alla modellerna så att du enkelt får en överblick för vad som skiljer de olika modellerna.

 

SKU
Zoot Wikiwiki Dam

Den mest revolutionerande våtdräkten, enligt ZOOT. Låt oss titta lite närmare på vad som egentligen gör den här våtdräkten till det absoluta fartmonster som många säger. Namnet Wikiwiki betyder “speedy fast” på Hawaiianska och här kommer förklaringen på varför just Wikiwiki är i toppen av de simvåtdräkter för öppet vatten som ZOOT erbjuder. Designad med premium Yamamoto neopren som lägger grunden för de extrema fördelarna som dräkten har. FLEXskin med 0.5mm superflexibelt neopren med SCS nano nylon ger dig perfekt balans mellan rörlighet och känsla. Med hjälp av egenskaperna FLEXskin och PROarm får du en perfekt vattenkänsla och du kommer verkligen bli förvånad över hur väl Wikiwiki samarbetar med din kroppsform. Det känns helt naturligt att ha dräkten på sig, vilket inte är självklart. Med sex stycken strategiskt placerade AEROdome paneler får du det stöd och de flytegenskaper som krävs för att ta din simning till nästa nivå. Har du länge simmat utan att se stora framsteg ? I så fall rekomenderar vi dig att prova den nya Wikiwiki.© 2020 Trispot Sweden Aktiebolag, org.nr. 556893-3609